X menu sluiten

Als kleine jongen liep ik vaak door de werkplaats van mijn vader, die scheepsbouwer was. Ik zag hoe schepen werden gebouwd, geen twee hetzelfde. Ik stelde vragen over het werk, het gereedschap en het materiaal. Stap voor stap leerde ik niet alleen meer over schepen, maar ook over hoe ze in elkaar werden gezet.

Mijn ouders kwamen uit ondernemers gezinnen. Zij hebben mij de waarden meegegeven die ik met trots uitdraag en waaraan ik trouw blijf. Relaties bouwen voor de lange termijn gebaseerd op wederzijds respect, eerlijk en transparant zijn in wat je doet, vertrouwen met een positief mensbeeld. Kunnen inleven in een standpunt van een ander, open tegemoet treden.

Met deze grondwaarden werk ik al bijna 35 jaar en geef ik 30 jaar leiding en advies. In MKB maar ook in een multinational.

Ook als ik bij u langskom, draag ik deze grondwaarden uit en herken ik veel van die kleine jongen van toen.

Met aandacht voor u en uw bedrijf en een brede belangstelling in de manier waarop uw bedrijf is vorm-gegeven. Met oog voor detail en tegelijkertijd zicht op het geheel. Hoe is de productie ingericht? Staan materialen op de juiste plaats? Waar is het mogelijk een slag te maken in efficiëntie of kwaliteit? En niet in de minste plaats: wat straalt uw bedrijf uit? Welke sfeer draagt uw team uit? Hoe voelt het om hier rond te lopen?

 

Teun Rijke

vooruitstrevende rendementsverbeteringen