X menu sluiten
Klant:

First Time Right

Projectbeschrijving:

Parallel met de functie interim Project Manager heb ik samen met Directie en Management Team van HGG Profiling Equipment verkenningen uitgevoerd om de rol van project managers binnen de organisatie te verhelderen: wederzijdse verwachtingen, rollen, taken samen bepaalt middels een aantal sessies.
Als vervolg het gehele klant order proces verduidelijkt en waar nodig verder ingericht om ‘first time right’ (in één keer goed) te bereiken.

Website:
HGG Profiling Equipment

Teun heeft ons geholpen in een drukke periode met projectmanagement. Dit was direct mooi begin om het proces van het bedrijf eens goed te evalueren. Samen met Teun zijn we het project First Time Right gestart waarin Teun het proces samen met de mensen heeft vastgelegd en verbeterd. Aan de hand van deze inzichten hebben we de organisatie verder gestuurd naar een zelfsturende organisatie. Een proces wat nog steeds in beweging is en waar we dagelijks leren.

Teun is heel sterk in het aanbrengen van structuur en het voorhouden van een spiegel. Het heeft ons bedrijf weer een stukje beter gemaakt!

Mark Helder | Managing Director at HGG Profiling Equipment BV